Χρήση ανελκυστήρα τους καλοκαιρινούς μήνες
22080
single,single-post,postid-22080,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Χρήση ανελκυστήρα τους καλοκαιρινούς μήνες

Χρήση ανελκυστήρα τους καλοκαιρινούς μήνες

Το καλοκαίρι είναι πάντα μια δύσκολη περίοδος κυρίως για όλους όσους μένουν στα αστικά κέντρα, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών. Με αυτό το άρθρο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το τι θα πρέπει και τι δεν θα πρέπει να κάνετε κατά την χρήση του ανελκυστήρα αυτή την περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Πριν μπείτε στο θάλαμο βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας ένα κινητό τηλέφωνο! Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε το ασανσέρ σε περίπτωση που δεν έχετε μαζί σας μια συσκευή. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ή βλάβης του ανελκυστήρα ενδέχεται να μην βρίσκετε κανείς άλλος στο κτίριο και να βρεθείτε για ώρες κλεισμένοι μέσα στο θάλαμο.
  • Τηρείτε τα επιτρεπόμενα όρια βάρους του ανελκυστήρα. Μην ξεχνάτε ότι το βάρος ενός ατόμου υπολογίζεται στα 75 kg. Για παράδειγμα ένας ανελκυστήρας 3 ατόμων σηκώνει 225 kg! Σε περίπτωση μη τήρησης των ορίων ενδέχεται να βρεθείτε κλεισμένοι, σε ένα χώρο με μικρό εμβαδόν και με πολλά άτομα μαζί. Μην ξεχάσετε να υπολογίσετε και τα φορτία που μπορεί να κουβαλάτε όπως τσάντες σουπερ μάρκετ κ.α.

stuck-in-elevator

  • Μην κάνετε άσκοπες μετακινήσεις με τον ανελκυστήρα και μην πατάτε χωρίς λόγο το κομβίο stop.
  • Σε περίπτωση εγκλωβισμού καλέστε άμεσα την πυροσβεστική (199) και τον συντηρητή του ανελκυστήρα σας.
  • Τέλος, δεν ξεχνάμε να μεριμνήσουμε για την συντήρηση του ανελκυστήρα και τους καλοκαιρινούς μήνες. Ένας έμπειρος συντηρητής μπορεί να αποτρέψει μελλοντικές βλάβες αλλά και να μεριμνήσει για την έγκαιρή αποκατάσταση τυχόν ανωμαλιών στον ανελκυστήρα.

Ο ανελκυστήρας είναι ένα μέσο μεταφοράς που μας διευκολύνει στην καθημερινότητα μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι είναι ένα μηχάνημα και θα πρέπει να το σεβόμαστε και να του δίνουμε την απαραίτητη προσοχή ώστε να μας μετακινεί με ασφάλεια.

Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες θα πρέπει να είμαστε ακόμα πιο προσεκτικοί λόγω των συχνών διακοπών ρεύματος και της υψηλής θερμοκρασίας.

Ανελκυστήρες Mathioudakis elevators

image004image011image016image019image014

 

No Comments

Post a Comment