Τεχνική υποστήριξη ανελκυστήρα | Mathioudakis elevators
57
page,page-id-57,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Τεχνική υποστήριξη ανελκυστήρα

Τεχνική υποστήριξη ανελκυστήρα

Έπειτα από μια πολυετή εμπειρία στον χώρο των ανελκυστήρων σας εγγυόμαστε για την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

 

Τεχνική υποστήριξη ανελκυστήρα

Τεχνική υποστήριξη ανελκυστήρα

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι σε θέση να εντοπίσει και να επιδιορθώσει όλα τα προβλήματα που έχουν να κάνουν με τον ανελκυστήρα σας ανεξάρτητα με τον τύπο (υδραυλικός ή ηλεκτροκίνητος(μηχανικός)) ή την χρονολογία.

Η τεχνική υποστήριξη του ανελκυστήρα είναι από τις σημαντικότερες υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία μας, κάνοντας κάθε πρόβλημα να φαίνεται εύκολο.

Πιο συγκεκριμένα,  εγγυόμαστε για την τεχνική υποστήριξη τόσο για ηλεκτροκίνητους όσο και για υδραυλικούς ανελκυστήρες. Ειδικότερα η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην επίλυση προβλημάτων όπου υπάρχουν πίνακες της εταιρείας Νομικός-Κολυβάς η οποία έχει κλείσει και δεν υπάρχει τεχνική υποστήριξη από τους ίδιους.

Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλο στοκ εξαρτημάτων για όλους τους τύπους ανελκυστήρων. Η αποθήκη μας είναι άριστα οργανωμένη με δυνατότητα για έγκαιρη εύρεση του σωστού ανταλλακτικού που θα εξυπηρετήσει για την επίλυση του αντίστοιχου προβλήματος. Έχουμε την τύχη να έχουμε μαζί μας τον ιδρυτή της εταιρείας τον κ. Μαθιουδάκη Χρήστο, ο οποίος με την εμπειρία του, την οξυδέρκεια αλλά και την γνώση,  μπορεί να δώσει την λύση σε όλους τους παλαιούς ανελκυστήρες. Αρκεί ένας έλεγχος για να εντοπίσει την λύση. Στο κομμάτι των υδραυλικών ανελκυστήρων παρέχουμε τεχνική υποστήριξη για ανελκυστήρες Moris, Gmv, Igv, Algi, Biofial κ.α. Επίσης, στο δίκτυο των συνεργατών μας περιλαμβάνονται τεχνικοί οι οποίοι εξειδικέυονται σε ανελκυστήρες Otis, Kleemann, Schidler, Kone κ.λπ.  Τέλος, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την υποστήριξη σε ανυψωτικά μηχανήματα, βαρούλκα και αναβατόρια όπου εξυπηρετούν άτομα με κινητικές δυσκολίες (ΑΜΕΑ) ή χρησιμοποιούνται για μεταφορά φορτίων.

Η εμπειρία μας πάνω στο κομμάτι του ανελκυστήρα είναι το μεγάλο μας πλεονέκτημα. Αφήστε τον ανελκυστήρας σας, στα χέρια των ειδικών και ξέγνοιαστε μια για πάντα με τα προβλήματα.

Τεχνική υποστήριξη ανελκυστήρα από την Mathioudakis elevators. Η σίγουρη λύση!

Καλέστε μας στο 210-9429733.

image004image011image019image014