Συντήρηση ανελκυστήρα | Mathioudakis elevators
53
page,page-id-53,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Συντήρηση ανελκυστήρα

Συντήρηση ανελκυστήρα

Η τακτική συντήρηση του ανελκυστήρα εξασφαλίζει την καλή λειτουργία του και την έγκαιρη διάγνωση και επισκευή βλαβών που ενδέχεται να παρουσιαστούν κατά τη χρήση του. Για αυτό τον λόγο η εταιρεία μας δίνει μεγάλη βάση στον τομέα αυτό και προσφέρει άριστες υπηρεσίες για κάθε ανελκυστήρα ο οποίος είναι εγκατεστημένος στον χώρο σας.

Η συντήρηση ανελκυστήρα εκτός από την μηνιαία τακτική επίσκεψη περιλαμβάνει στο κόστος της, το ασφαλιστήριο, όλα τα αναλώσιμα υλικά που χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια της συντήρησης  και τέλος την συνεχή τεχνική υποστήριξη του ανελκυστήρα για όλο το έτος.

Συντήρηση ανελκυστήρα

Συντήρηση ανελκυστήρα

Κατά την διάρκεια της συντήρησης του ανελκυστήρα ελέγχονται όλα τα ασφαλιστικά μέτρα του ανελκυστήρα καθώς και λειτουργικά μέρη του. Να σημειώσουμε ότι η σωστή συντήρηση ανελκυστήρα μειώνει τον αριθμό των έκτακτων βλαβών μέσα στο έτος και διατηρεί τον ανελκυστήρα σε άριστη κατάσταση.

Κάθε εταιρεία θα πρέπει να διαθέτει μερίδα συνεργείου η οποία θα είναι δηλωμένη στην εκάστοτε Περιφέρεια . Όλα τα μέλη του συνεργείου θα πρέπει να έχουν τις προβλεπόμενες άδειες. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συντήρηση του ανελκυστήρα μπορείτε να βρείτε στην σχετική ΚΥΑ ΦΕΚ2608/22-12-2008, όπου αναγράφονται λεπτομέρειες όπως η διάρκεια και η συχνότητα της συντήρησης.

Επιλέξτε ένα υπεύθυνο συνεργείο συντήρησης σύμφωνα με:

  • την σωστή ποιότητα υπηρεσιών
  • την άμεση εξυπηρέτηση
  • τις προσιτές τιμές
  • το κατάλληλο και αδειοδοτημένο προσωπικό

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να σας αποστείλουμε την προσφορά μας αλλά και για να μας ρωτήσετε για όλα τα θέματα που αφορούν την συντήρηση του ανελκυστήρα σας.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα προγράμματα συντηρήσεων πο έχουμε: Προγράμματα συντήρησης

Πιστοποιούμε τις υπηρεσίες μας με ISO 9001:2015 από τον διακεκριμένο φορέα πιστοποιήσεων ΕΒΕΤΑΜ-MIRTEC. Αρ. Πιστοποιητικού 1369/16

 

Συντήρηση ανελκυστήρα

Συντήρηση ανελκυστήρα

 

Περιοχές εξυπηρέτησης που αφορούν την συντήρηση του ανελκυστήρα σας: Αττική

Μάθετε περισσότερα για την αναβάθμιση ανελκυστήρων

και την πιστοποίηση ανελκυστήρων

Ανελκυστήρες Mathioudakis elevators, Σόλωνος 75, Καλλιθέα.

Αριθμός αδείας συνεργείου Φ18 Σ130

Υπεύθυνος συντηρητής: Μαθιουδάκης Κων/νος

Lifting your quality of life!

image004image011image016image019image014