Προϊόντα Εγκατάστασης ανελκυστήρα
Εγκατάσταση ανελυστήρα Η Mathioudakis elevators αναλαμβάνει την εγκατάσταση κάθε είδους ανελκυστήρα ή ανυψωτικού μηχανήματος πάντα με γνώμονα την σωστή αναλογία ποίοτητας και τιμής.
Εγκατάσταση ανελκυστήρα
21848
page,page-id-21848,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Εγκατάσταση ανελκυστήρα

Εγκατάσταση ανελκυστήρα

Εγκατάσταση ανελκυστήρα

Εγκατάσταση ανελκυστήρα

Η πολυετής εμπειρία μας, το εξειδικευμένο προσωπικό και η άρτια οργάνωση μας επιτρέπουν να αναλάβουμε την εγκατάσταση ανελκυστήρα ή άλλου ανυψωτικού μηχανήματος ανάλογα με τις προδιαγραφές που έχει το κτήριο σας.
Στην εγκατάσταση ενός νέου ανελκυστήρα τοποθετούμε πάντα αξιόπιστα και επώνυμα υλικά που συνοδεύονται από το ειδικό σήμα πιστοποίησης C.E. της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εγκατάσταση ανελκυστήρα ή ανυψωτικού μηχανήματος με γνώμονα πάντα την σωστή αναλογία τιμής και ποιότητας

Πιο συγκεκριμένα τα προϊόντα εγκατάστασης ανελκυστήρα είναι:

Υδραυλικός ανελκυστήρας

Ο υδραυλικός ανελκυστήρας είναι το είδος του ανελκυστήρα το οποίο λειτουργεί με την μέθοδος της πίεσης λαδιού μέσω ενός κινητηρίου μηχανισμού (Υδραυλική αντλία). Ο κινητήριος μηχανισμός λειτουργεί κατά την άνοδο του ανελκυστήρα όπου διοχετεύει με λάδι το υδραυλικό έμβολο προκειμένου να εκτονωθεί. Στην κάθοδο του ανελκυστήρα πραγματοποιείται η αντίστροφη κίνηση όπου το λάδι επιστρέφει στην αντλία καθώς κατεβαίνει ο θάλαμος.  Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες και παρέχει την δυνατότητα επιλογής προϊόντος (Metron, Moris, GMV, Kleemann, κ.α.) από τον πελάτη.

Πλεονεκτήματα:

 1. Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση
 2. Ιδανικό για μικρά κτήρια
 3. Οικονομική λύση

Μειονεκτήματα:

 1. Μεγάλη κατανάλωση ρεύματος σε κτήρια με συχνή κίνηση
Υδραυλικός ανελκυστήρας

Υδραυλικός ανελκυστήρας

Ηλεκτροκίνητος (Μηχανικός) ανελκυστήρας

Ο ηλεκτροκίνητος ανελκυστήρας είναι ένας τύπος ανελκυστήρα που βρίσκεται σε πολλά κτήρια στην Ελλάδα, αλλά λόγω της εμφάνισης των υδραυλικών ανελκυστήρων υπάρχει μια φθίνουσα πορεία στην εγκατάσταση νέων μηχανικών ανελκυστήρων. Ο ανελκυστήρας διαθέτει μηχανή, όπου μέσω τροχαλιών, συρματόσχοινων και του αντίβαρου δίνει κίνηση στον θάλαμο. Οι νέοι ανελκυστήρες έχουν μηχανές  και πίνακα τύπου inverter VVVF, για μεγαλύτερη απόδοση και μικρότερη κατανάλωση ρεύματος.

Πλεονεκτήματα:

 1. Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος
 2. Αθόρυβη λειτουργία
 3. Ιδανικό για κτήρια άνω των 7 στάσεων

Μειονεκτήματα:

 1. Ακριβότερη οικονομικά λύση σε σχέση με τον υδραυλικό ανελκυστήρα.

 

Ηλεκτροκίνητος ανελκυστήρας

Ηλεκτροκίνητος ανελκυστήρας

Ηλεκτροκίνητος (Μηχανικός) ανελκυστήρας χωρίς μηχανοστάσιο (MRL)

O ανελκυστήρας τύπου MRL είναι ένας ηλεκτροκίνητος ανελκυστήρας. Είναι ο πιο σύγχρονος ανελκυστήρας και τοποθετήται σε περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χώρος για μηχανοστάσιο. Τα μηχανήματα του είναι inverter vvvf για μεγαλύτερη απόδοση και μικροτερη κατανάλωση ρέυματος.

Πλεονεκτήματα:

 1. Εξοικονόμηση χώρου στο κτήριο
 2. Σύγχρονη τεχνολογικά λύση
 3. Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος
 4. Ιδανικό για κτήρια που δεν έχουν μηχανοστάσιο

Μειονεκτήματα:

 1. Ακριβότερη οικονομικά λύση και από τις δύο προηγούμενες.
Mrl

Mrl

Για οποιαδήποτε λύση επιθυμείτε η Mathioudakis elevators εγγυάται για την σωστή τοποθέτηση και συντήρηση του δικού σας ανελκυστήρα!

Για να δείτε νέα έργα μας πατήστε εδώ: https://m-elevators.gr/?page_id=22379

image004image016image019image014