Αναβατόριο για ΑΜΕΑ | Mathioudakis elevators
21330
page,page-id-21330,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Αναβατόριο για ΑΜΕΑ

Αναβατόριο για ΑΜΕΑ

Αναβατόριο για ΑΜΕΑ ανοιχτού τύπου με καμπινάκι

Η Mathioudakis elevators σας προσφέρει δύο επιλογές για την μετακίνηση ατόμων με κινητικά προβλήματα. Η πρώτη είναι το αναβατόριο με το ειδικό καμπινάκι (όπως φαίνεται στην πρώτη εικόνα), με 3 πλευρές ύψους 1,10m και ειδικό πορτάκι ασφαλείας αντίστοιχου ύψους. Η χρήση του πραγματοποιείται μόνο από άτομα ΑΜΕΑ που βρίσκονται σε καρότσι.

amea 2

Το αναβατόριο λειτουργεί με εσωτερική κομβιοδόχο με κουμπί και στοπ ασφαλείας, ή με κομβιοδόχο που λειτουργεί με κάρτα. Επίσης σε κάθε όροφο υπάρχει κομβιοδόχος για εξωτερική κλήση.  Μπορεί να τοποθετηθεί σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο και διαθέτει όλα τα απαιτούμενα ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να πραγματοποιείται με ασφάλεια η μεταφορά των ατόμων.

Αναβατόριο για ΑΜΕΑ ανοιχού τύπου με θάλαμο ανελκυστήρα

Το αναβατόριο στηρίζεται με σίδηρο κατασκευή σε τοίχο ή σε άλλο σταθερό μέρος του κτιρίου.

Ο κινητήριος μηχανισμός του, αποτελείται από υδραυλικό έμβολο και αντλία. Η κίνηση των ατόμων γίνεται με ταχύτητα

0,15 m/s μέσα σε θάλαμο με ενσωματωμένη κομβιοδόχο.

Ανελκυστήρες για ΑΜΕΑ

Για μεγαλύτερη προστασία τοποθετήθηκαν εξωτερικές πόρτες ανελκυστήρα ύψους 2,05 m και ειδικά πάνελ για το κλείσιμο κάποιων χώρων. Είναι απαραίτητο το κλείσιμο του ισογείου περιμετρικά του θαλάμου. Η περίφραξη μπορεί να γίνει με σίδηρο κατασκευές, πάνελ ή οτιδήποτε επιθυμεί ο πελάτης.

Ένα διαφορετικού τύπου αναβατόριο μόνο για άτομα με κινητικά προβλήματα.  Το αναβατόριο αυτό είναι μια νέα λύση των τελευταίων ετών και εξυπηρετεί περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει ανελκυστήρας στο κτίριο, δεν υπάρχει φρεάτιο για τοποθέτηση ανελκυστήρα εντός του κτιρίου και δεν υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης εξωτερικού φρεατίου σε χώρο δίπλα στο κτίριο.

Μπορεί να τοποθετηθεί σε εξωτερικό χώρο και διαθέτει όλα τα απαιτούμενα ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να πραγματοποιείται με ασφάλεια η μεταφορά των ατόμων.

Πλεονεκτήματα:

  1. Τοποθέτηση σε εξωτερικό χώρο
  2. Ασφαλής λειτουργία

Μειονεκτήματα :

  1. Αργή ταχύτητα 0.15-0.18 m/s
  2. Γρηγορότερη φθορά εξαρτημάτων λόγω εξωτερικών συνθηκών

Ρωτήστε μας να σας πούμε όλες τις δυνατότητες.

Για ανελκυστήρα σε εξωτερικό φρεάτιο δείτε εδώ